Confèrencia-Debat
Martes 26/2 de 2019   18.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i la plataforma social València per l’aire organitzen demà dimarts, 26 de febrer, al Centre Cultural La Nau, un debat titulat ‘Què respiren els polítics?’, en què  participaran totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament de València.

L’objectiu de l’acte, que tindrà lloc a l’Aula Magna a les 18 hores, és que els diferents grups polítics municipals debaten sobre la mobilitat sostenible, un tema de gran implicació en el model actual de ciutat global. Per a això, després d’una introducció inicial del moderador, José Forés, i una ronda de col·lectius, els diferents grups polítics, dividits en dos blocs diferents, respondran a una sèrie de preguntes relacionades amb la gestió sostenible i responsable de la mobilitat urbana en un temps limitat.

Per acabar la jornada, el geòleg i professor investigador espanyol membre del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), Xavier Querol, realitzarà una ponència de clausura.

València per l’aire és una iniciativa organitzada de ciutadania col·lectiva, autònoma i plural, que té com a finalitat la cerca de solucions eficaces que milloren la qualitat de l’aire urbà de la ciutat de València i l’entorn metropolità. Està integrada per una àmplia diversitat de col·lectius: associacions de veïns, associacions de pares i mares, ONG, col·lectius ecologistes, ciutadans, professionals, tècnics i especialistes.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia