Captura de pantalla 2020-10-26 a las 10.02.56
Exposicions
Miércoles 28/10 de 2020   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

En aplicació de les mesures Covid-19 les obres audiovisuals no disposen d’auriculars d’ús comú pel que es recomana acudir a l’exposició amb auriculars personals. Obligatori l’ús de màscara.

Reset Mar Menor és un projecte d’investigació interdisciplinària sobre un entorn únic i de gran riquesa mediambiental enfrontat a una situació de greu deterioració. El projecte reuneix artistes, científics i plataformes ciutadanes amb el propòsit de repensar colaborativamente aqueix territori, entenent les arts visuals i el seu encreuament amb altres disciplines com a detonants per al pensament, la acción crítica i la creació de relats alternatius. La Mar Menor apareix així enunciat com ben comuna i projectat a través d’una mirada interdisciplinària.

Juntament amb l’exposició, que mostra les obres produïdes i altres projectes en procés, el programa inclou taules redones, projeccions, performances i un seminari en el qual s’aprofundirà amb major detall en la composició de sabers entre les arts, les ciències i l’ecologia.

28 d’octubre, a les 20:00 hores, ‘Bajo la manga: Performance sonora y visual de Laboratorio de Luz.
29 d’octubre, a les 19:00 hores, taula redona amb Ángel Pérez Ruzafa, Clara Boj i Maria Ptqk y ‘Mm_the heroine of the sea’. Acción performativa a càrrec de Irma Arribas
29 d’octubre, a les 20:00 hores, ‘Random Memory. Performance audiovisual per Salvi Vivancos.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia