Confèrencia-Debat
Viernes 29/3 de 2019   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acull el debat ‘El repte laïcista davant les properes eleccions’ sobre el laïcisme i amb la participació dels partits polítics valencians. La conferència, que se celebrarà divendres 29 de març a les 19 hores en les Aules Seminari, pretén reflexionar sobre el laïcisme, la seua aplicació i els reptes que suposa. València Laica, organització territorial d’Europa Laica, ha sigut l’encarregada d’organitzar, junt amb el Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, el debat en el qual també col·labora l’Associació Valenciana d’Ateus i Lliurepensadors (AVALL).

El debat es dividirà en dues parts i estarà presentat i moderat pel vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño. En la primera part, els participants polítics tindran un període de temps per intervenir lliurement sobre el tema, mentre que en la segona part seran els assistents els que prenguen la paraula.

L’objectiu de València Laica, que defensa el laïcisme com a dret humà i democràtic que garantisca la llibertat de consciència real per a tota la ciutadania sense privilegis per a cap ideologia, és que els diferents representants polítics es posicionen davant la possibilitat d’un Estat laic. Els partits polítics que han confirmat la seua assistència són: PSOE, Esquerra Unida, Compromís i Podem.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia