Música
Viernes 7/7 de 2017   19.15
Monestir de Sant Miquel dels Reis
Valencia (Altres)

Durant el mes de juliol, el monestir de Sant Miquel dels Reis acollirà  “RENAIXEMENT. FESTIVAL CULTURAL A SANT MIQUEL DELS REIS” on la música dels segles XV i XVI serà la protagonista. El festival inclou els concerts:

6-VII. 20.15 h. MEDITERRANEUM,  a càrrec de Capella de Ministrers.
7-VII. 19.15 h. LA VIHUELA DE GERMANA DE FOIX, a càrrec d’Elia Casanova i Alfred Fernández.
8-VII 19.15 h. CAPELLA DEL DUC DE CALÀBRIA,  a càrrec de Lluis Vich Vocalis.
L’entrada és lliure fins cobriment d’aforament. Més informació: https://culturalcdm.eu/projectes-2/renaixement-a-sant-miquel-dels-reis/programacio-2017/

A més, el 15 de juliol d’11 a 13 hores tindrem una sessió per a famílies i particular del TALLER “ESCRIPTORS I ESCRIPTORES RESPONSABLES”.  En el camí marcat per Nacions Unides d’assolir els Objectius del Desenvolupament Sostenible, la Biblioteca Valenciana ha organitzat este taller especial en què, partint de textos d’escriptors valencians com Blasco Ibáñez, Miguel Hernández, Isabel de Villena,  Joan Fuster o Azorín, els participants treballaran estos objetius del mil·leni mitjançant divertides activitats on la paraula escrita és la protagonista. A més, visitaran el Monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana.

El taller és gratuït, però per motius organitzatiu es prega que els interessats s’apunten al següent formulari online.

Monestir de Sant Miquel dels Reis Altres

Constitución, 284
46019 Valencia