cartell wasapRGB
Música | Rock/pop ♪
Viernes 18/5 de 2018   18.00
Sagunt
Sagunt (Zona + Alla…)
Entrada libre

Aquesta setmana en Raconets, ceràmica, molta música i una ruta a través de les ermites saguntines
Les cançons dels locals Locomotora Jazz Band, el productor DJ Biano i el intismisme de Ona Nua, plats principals de la jornada

Aquest divendres es celebra la segona jornada de RACONETS, la iniciativa ciutadana que reuneix art, música i patrimoni als carrers de Sagunt. Esta setmana, les propostes es traslladen a les Penyetes (C/Penyetes), amb un taller de ceràmica Rakú, una tècnica oriental mil·lenària. En el menú músical, el primer plat el servirà DJ Biano (18h), un dels productors musicals més prolífics del territori. Tras formar part de Orxata Sound System, ara desevolupa la seua carrera a ESOC, Embolo y BAFLE. Després serà el torn de Locomotora Jazz Band (20h), bon rotllo i bona música per escoltar i ballar. El postre seràn, tras una ruta per les ermites de Sagunt desde el mateix lloc dels concerts fins el Museu Arqueològic, les cançons de Ona Nua, el projecte més intimista del alzireny Josep Pérez. Com sempre, les activitats s’estenen durant la resta del cap de setmana amb la afterparty a LaMama Rock Bar del Port de Sagunt i el vermut musical del dissabte a A Cualquier Otra Parte, les dos a càrrec de YouCouldBeRos. El diumenge serà el torn de Dixie Jumble a La Taverna de la Serp.

Un altre any, el mes de maig tornarà a plenar els carrers de Sagunt d’art gràcies a RACONETS, organitza’t per Sagunt ReVIU. Després de l’acollida de l’any passat, en 2018 s’ha ampliat la programació d’aquesta proposta i s’ha plenat de cites culturals en la ciutat. RACONETS és una iniciativa ciudatana i autogestionada que busca treure l’art al carrer i proposar-ho com a motor de canvi social a la ciutat de Sagunt, a més de ficar en valor el comerç local. A més d’una llarga llista d’activitats cultural, RACONETS també vol ser un impuls per a iniciatives ciutadanes. L’any passat, el manifest demanava un canvi en les ordenances municipals per que afavoriren la creació i l’art en directe. Enguany, Les Corts han aprovat una nova Llei d’Espectacles i el nou manifest demana que s’aplique en la localitat de Sagunt, que a més ha sigut recentment proclamada Capital Cultural Valenciana.

+info: http://saguntreviu.es/raconets/

Sagunt Zona + Alla…

Sagunt
46500 Sagunt