Presentació de llibre/disc
Jueves 1/2 de 2018   19.30
Librería La Rossa
Valencia (Benimaclet ❤)
Entrada libre

Presentació del material didàctic del grup KLIAS-Secundària, vinculat a la Universitat d’Alacant, a càrrec de les professores Elvira Sanjuan i Marta Blanco Fernández i del professor Antonio Puigcerver Viudes. Es tracta de textos i materials per a l’alumnat de secundària. També es presentaran altres publicacions.

Klias Cultura és una associació, nascuda al si del departament d’Història Moderna de la UA, que promou la investigació sobre temes femenins amb temàtica històrica entre altres. Celebra seminaris anuals i reunions amb temes monogràfics que després són publicats per la Diputació d’Alacant. (Al margen y calladas : Mujeres en la modernidad)
També hi ha una secció que es Klias-Secundària que fa cursos sobre coeducacio en les aules i que ha editat amb la Universitat d’Alacant materials per a Secundària i Batxillerat (ESO en femenino : cuaderno de trabajo)
Per últim, amb motiu de la recerca, s’ha publicat el llibre Cartas de desamor del siglo XIX alicantino, sobre unes cartes inèdites trobades a l’Arxiu Històric Provincial d’Alacant. Klías Culturaro

Librería La Rossa Benimaclet ❤

Enric Navarro 26
46020 Valencia