Confèrencia-Debat
Miércoles 26/9 de 2018   18.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La cineasta Mabel Lozano, autora i directora del documental i del llibre ‘El Proxeneta’, la investigadora Raquel Rosario qui fa recerca sobre el comportament dels prostituïdors en fòrums i xarxes socials i la sociòloga i experta en gènere Beatriz Ranea, participen demà dimecres 26 de setembre en un nou cicle dels debats ‘La Nau de la Igualtat’. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

L’acte, que està programat a les 18 hores en La Nau Centre Cultural, s’emmarca en dues dates importants d’aquest mes de setembre. El dia 23 ‘Dia Internacional contra l’explotació sexual i la trata de persones’ i el dia 28, ‘Dia internacional pels drets sexuals i reproductius’.

Mabel Lozano projectarà alguns fragments dels documentals que ha realitzat sobre el tema com ‘El proxeneta’ on explica per primera vegada la vertadera història del que hi ha darrere de la prostitució de la mà d’un testimoni privilegiat, Miguel, un proxeneta que ha confessat amb pèls i senyals com ha evolucionat el negoci de la prostitució a Espanya.

La investigadora Beatriz Ranea exposarà algunes de les conclusions de la seua investigació sobre els consumidors de prostitució, les dades i xifres d’un estudi exploratori sobre joves d’entre 18 i 35 anys consumidors habituals de sexe de pagament.

Finalment, la investigadora Raquel Rosario Sánchez que escriu habitualment en La Marea i el Tribuna Feminista, presentarà els resultats de la seua investigació sobre les masculinitats dels homes prostituïdors, les dinàmiques i comportaments dels homes que utilitzen els fòrums, les comunitats virtuals per a relacionar-se.

La conferència, presentada i moderada per Noa de la Torre, periodista i presidenta de la Unió de Periodistes, s’integra en el cicle ‘La Nau de la Igualtat’ que es presenta com un espai on polemitzar sobre els elements de debat claus en el pensament feminista, amb la finalitat d’avançar per aconseguir posicions més consensuades que afavorisquen la lluita i les conquestes socials en matèria d’igualtat.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia