Confèrencia-Debat
Jueves 20/5 de 2021   18.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

La Universitat de València, en col·laboració amb la plataforma ciutadana Ciutat-Port, acull quatre debats que analitzaran el projecte d’ampliació del port de València. Les jornades s’articulen en quatre taules adreçades tant a l’alumnat universitari com a la ciutadania en general. La primera està prevista aquest dijous (20 de maig) al Jardí Botànic de la Universitat.

Les taules estan estructurades al voltant d’aquests quatre eixos: l’econòmic, l’ambiental, el de governança i el de la memòria i el reconeixement. El primer començarà a les 18:30 hores del dijous dia 20 a l’auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

En setmanes consecutives la iniciativa continuarà en diferents espais de la Universitat de València: a més del Jardí Botànic, la Facultat de Geografia i Història (27 de maig), la Facultat de Dret (3 de juny) i La Nau (10 de juny).

En els debats participaran persones expertes con visions originals sobre els temes a tractar, com l’economista ecològic Joan Martínez Alier; el científic del CSIC i autor del blog ‘The Oil Crash’ Antonio Turiel; la catedràtica de Geografia Física Eulàlia Santjaume; el president de l’Associació Espanyola de Geografia (AGE), Jorge Olcina; la jurista Alba Nogueira; i la geògrafa Pilar Vega, una de les autores de ‘Las cuentas ecológicas del transporte’.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia