Cinema
Viernes 26/7 de 2019   18.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Els treballs de Daniel Jacoby es componen de narracions fragmentades i abstractes que circulen a través de realitats distòpiques i personatges excèntrics, un procés cada vegada més narratiu que utilitza llenguatges diversos com són la fotografia, el vídeo, la instal·lació i la performance. Dins de les activitats vinculades a ‘Something happened’ plantegem una sessió de projecció de dos dels seus curtmetratges (Nehemías i Jagata) que es complementarà amb un debat obert posterior què reflexionarà sobre els diferents conceptes que tracta en aquestos curtmetratges. Un vehicle amb el que explorar d’altres modes l’exposició i que ens permetrà acostar-nos d’una forma més àmplia a la seua producció i investigació artística.

Jagata (2016) és un curt que captura moments del viatge de Daniel Jacoby a través de l’illa més septentrional de Japó a la cerca d’este individu aïllat.

Nehemías (2019) l’última pel·lícula de Jacoby és un retrat atmosfèric de Christian, un jove de la ciutat que es troba com un estrany en el seu nou llar. Fragments de pintures cubistes de colors interrompen la imatge de forma juganera mentres la cambra mostra la naturalesa en moviment constant.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia