Altres
Viernes 9/2 de 2018   18.00
Bombas Gens
Valencia (Altres)
Entrada libre

PROCESSOS son trobades en les quals els artistes compartiran les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

“Des de l’any 2002 treballem desenvolupant projectes que tracten de rescatar la memòria de llocs immersos en processos de desaparició o abandó. A través de la intervenció en l’interior d’edificis deshabitats, duem a terme un treball d’exploració fotogràfica i estampació per arrancada de grans superfícies murals, amb l’objectiu d’extraure un registre material del seu estat, i generar, en últim terme, un arxiu físic i documental que permeta conservar les empremtes i la memòria de llocs que deixaran d’existir.

L’activitat ‘PROCESSOS’ tractarà d’acostar i compartir amb el públic participant l’experiència viscuda durant el procés creatiu de dos dels nostres projectes més significatius realitzats en la ciutat de València, com són: ‘A la memoria del lugar’ (2007-2008) , realitzat en el barri del Cabanyal, i ‘Proyecto para cárcel abandonada’ (2008-2010), desenvolupat en l’antiga presó Model de València. Per a això s’acompanyarà la sessió amb imatges d’ambdós projectes i es desplegaran, a més de la peça exposada en la sala, dos obres més, presents també en la col·lecció, ‘Cabanyal, Antiguo Matadero, C/ San Pedro 27’ i ‘Libro-celda 131′”.

Patricia Gómez y Mª Jesús González

Bombas Gens Altres

Av. Burjassot, 54
46009 Valencia