13. Prima Fest
Música
Sábado 13/4 de 2019   18.00
L'Eliana
L'Eliana (Zona + Alla…)
10€

El pròxim dissabte 13 d’abril, l’Eliana acollira la primera edició del PrimaFest, un festival de música valenciana ecològic i sostenible que arriba a la localitat del Camp de Túria amb ganes de ser molt més que una cita musical. Així, des de les 11.00 hores, estan previstos actes i tallers on reforçar les pràctiques ecologistes com el reciclatge i la reutilització, però també altres activitats on el feminisme, el moviment “sense plàstics” o el foment de l’economia en valencià seran una constant.

Ja a la vesprada, arrancarà la part més esperada d’aquesta cita, i és que des de les 18.00 hores un total de 8 grups de música es donaran cita en un escenari preparat per a l’ocasió. Concretament, es podrà gaudir de les actuacions de JazzWoman, Aspart, En Septiembre, Las Hijas de la Cumbia, Tesa, Cactus, Mafalda i Oques Grasses, un cartell ampli quant a estils es refereix, però també amb una marcada presència de dones.

Aquest festival, que agafa el seu nom de la primavera, vol convertir-se en un esdeveniment anual amb què demostrar que es pot fer gaudir a la gent sense contaminar i creant consciència. A més, és la primera cita festivalera de l’estació, pel que s’espera una gran afluència de gent.

L'Eliana Zona + Alla…

L'Eliana
46183 L'Eliana