Altres
Viernes 10/5 de 2019   18.30
Bombas Gens
Valencia (Altres)
Entrada libre

Sessió de la presentació del llibre La il·lusió documental (Ca l’Isidret Edicions, 2018), del crític, assagista i fotògraf japonés Takuma Nakahira, cofundador de la revista Provoke i present en l’exposició “La mirada de les coses” amb la seua obra Circulació: data, lloc, esdeveniments (1971), de la Col·lecció Per Amor a l’Art. També es projectarà Kiwamete yoi fukei (Extremely Good Landscapes – Paisatges extremadament bonics) de Takashi Homma (2004. Japó. VOSC. 43′).

El llibre La il·lusió documental és un recull de nou assajos que el fotògraf, crític i assagista japonès Takuma Nakahira (1938-2015) va escriure entre els anys 1970 i 1977. Les fotografies de Takuma Nakahira han marcat un abans i un després en la història de la fotografia contemporània d’autor i documental arreu del món occidental. Ca l’Isidret Edicions tradueix per primera vegada nou d’aquests assajos simultàniament al català i al castellà i els publica en dos volums diferents amb traducció a càrrec de Jordi Mas López i pròleg de Dani S. Álvarez. Aquest llibre s’ha fet per l’admiració de Ca l’Isidret per l’obra de Takuma Nakahira i la voluntat de compartir-la amb un públic ampli.

En l’activitat, els components de Ca l’Isidret Edicions Aleix Plademunt, Juan Diego Valera i Roger Guaus, faran una presentació del llibre i projectaran la pel·lícula Kiwamete yoi fukei. El documental és un retrat de la vida quotidiana de Takuma Nakahira realitzat amb tota la bellesa i sensibilitat de Takashi Homma.

Bombas Gens Altres

Av. Burjassot, 54
46009 Valencia