Presentació de llibre/disc
Jueves 20/5 de 2021   18.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

‘La Criaturia’, conversa amb Alba Cacheda, mediadora cultural i impulsora del projecte ‘La Merienda’ (CCCC) amb persones majors, i Lola Prima, cap d’estudis i d’activitats del col·legi públic Les Arenes del Cabanyal, sobre el procés de creació entre alumnat del Col·legi Públic i adults grans.

‘La Criaturia’ és un conte col·lectiu en forma de llibre, un pont d’afecte entre generacions on les històries de vida són il·lustrades per xiquets i xiquetes. El projecte de residència ha treballat amb alumnat de el Col·legi Públic Les Arenes i amb adults majors per elaborar un llibre-objecte que pose en diàleg visions molt diverses d’un espai on continuar veient un riu es converteix en un exercici especulatiu.

Aquesta acció és una de les tres presentacions del projecte de residència “Túria, el loco” Claudia Campos i Claudio Burguez en el marc d’Estètiques Transversals – Ecosistemes de Ficció d’Idensitat amb la col·laboració del CMCV, on Idensitat planteja treballar a partir dels rius secs urbans, i les relacions estètiques, ecològiques, socials i imaginaris vinculats al present i a la creació contemporània.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia