Confèrencia-Debat
Jueves 22/2 de 2018   18.15
Palau de Cervelló
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La Càtedra Govern Obert, impulsada per la Regidoria de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana de l’Ajuntament de València i la Universitat Politècnica de València i, presenta el 22 de febrer l’Informe d’Identificació i Caracterització d’Iniciatives de Dades Generades per la Ciutadania (DGC).

El nostre objectiu és aportar les eines que afavorisquen l’apoderament ciutadà. Davant un mar de dades silencioses hem construït els mecanismes necessaris perquè les dades parlen i els puguem entendre. Però no ens conformem solament amb les dades que l’administració pública puga alliberar, des de la Càtedra Govern Obert impulsem que la societat civil siga qui decidisca: què es mesura i com es fa. Solament d’aquesta manera és possible aconseguir societats lliures.

El dia 22 de febrer volem compartir amb la societat quines han sigut les nostres conclusions, que ciutadans i ciutadanes puguen testejar les diferents iniciatives, auditar el nostre treball i retroalimentar-nos dels seus punts de vista. Per açò hem triat el Palau de Cervelló, seu de l’Arxiu de la ciutat de València. Un lloc replet d’història i de dades.

Les portes del palau s’obriran a les 18:15 h per a rebre i acreditar als participants. A les 18:30 h es farà la benvinguda i es procedirà a realitzar micro presentacions dels projectes de la Càtedra Govern Obert i a les 19:30 h es mostrarà l’informe sobre DGC. S’acabarà amb un vi d’honor amb productes de comerç just per a afavorir la conversa entre la càtedra i la ciutadania d’una manera més distesa i procliu a la generació de coneixement mutu.

Desitgem que siga del teu interès i t’esperem el 22 de de febrer en el Palau de Cervelló, València. L’entrada serà lliure, imprescindible inscripció prèvia i fins completar l’aforament.

Palau de Cervelló Ciutat Vella

Pl. Tetuán, 3
46003 Valencia