Cinema
Miércoles 5/4 de 2017   19.00

(Ciutat Vella)
Entrada libre

Mami, ya sé dónde está el dinero, el documental del navarrés Gustavo Cisneros sobre la crisi, les seues causes, enganys i conseqüències, es presenta demà dimecres, dia 5 d’abril, a les 19 hores, al Centre Cultural La Nau. L’acte, que tindrà la presència del director, es farà a les Aules Seminari de l’edifici històric de la Universitat i l’entrada és gratuïta.
La projecció té lloc en el marc de la Setmana d’Acció Global per l’Abolició dels Paradisos Fiscals organitzada per la ‘Campanya per una Justícia Fiscal’, que promouen una dotzena d’entitats valencianes: AVF-EBC, ATTAC PV, CCOO, CVONGD, EAPNCV, Front Cívic, Gestha, Intersindical Valenciana, Pobresa Zero, Xarxa Enclau, UGT-PV i Oxfam Intermón. Hi col·laboren el Centre Cultural La Nau i la Generalitat Valenciana.

Mami, ya sé dónde está el dinero és un documental, produït per Navarra de Cine i RTVE, amb la col·laboració de La Maroma Producciones, que intenta explicar la crisi econòmica responent a la pregunta “on són els diners?”. El director recorre diversos països per plantejar aquesta qüestió a especialistes d’universitats, centres de recerca, economistes i activistes. S’hi aborden multitud de temes: paradisos fiscals, praxi bancària, estafes milionàries, efectes de les polítiques financeres en la població més vulnerable, entre altres.

Tràiler del film: https://www.youtube.com/watch?v=r7mFc3yv6So

Ciutat Vella