Presentació de llibre/disc
Viernes 30/4 de 2021   19.00
Llibreria Fan Set
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

L’editorial Afers eixampla el seu catàleg amb una nova col·lecció de narrativa dedicada a la literatura estrangera i la literatura catalana. Us convidem a la presentació dels tres primers títols de la col·lecció:

– Mal jueu, de Piotr Smolar: un relat familiar d’exili i combat al cor d’Europa i una pregunta ineludible: què significa ser jueu avui?

– Espurna, de Xavier Serra: novel·la coral sobre les esperances i les frustracions de la lluita clandestina d’un grup de joves militants als darrers espeternecs de la dictadura franquista. L’anhel d’una triple revolta social, política i nacional que mai no ha arribat a encendre’s.

– L’Agnese va a morir, de Renata Viganò: un clàssic de la literatura italiana sobre la resistència partisana durant la Segona Guerra Mundial. A la crueltat i l’anihilació moral de la guerra feixista s’hi oposen la fraternitat i l’heroïcitat anònima d’una “mamma” Agnese que s’alça contra la indiferència i tria morir.

En la presentació hi intervindran els membres del comité de direcció de la col·lecció: Josep Alapont, Vicent Olmos i Clàudia Serra.

Llibreria Fan Set Ciutat Vella

Sant Ferran, 12
46001 Valencia