Música | Menuts
Sábado 14/10 de 2017   12.00

(Extramurs)
4€

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 12.00h
ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 30 de setembre de 10 a 19h)
Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada per al seu públic fidel, el qual espera l’obertura de les portes de l’Auditori amb noves propostes de la millor música del panorama jazzístic. Per a aquest 2017 continua la col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i encetem el patrocini de l’activitat amb Caixa Popular. Les vuit fases de la lluna seran les protagonistes del programa, i les que donaran nom a cadascuna de les actuacions. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l’estil i les influències, també del nostre estat d’ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna seran el resultat de l’angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim.

CONCERT DEL 14 D’OCTUBRE. LLUNA MINVANT
POOL JAZZ MINIJAM

COMPONENTS
Guillermo Valero, Ana Zomeño, César Peris, Jordi Tarazona, Pablo Lacasta, Xesc Canet

DESCRIPCIÓ
Aquest concert per a públic infantil a càrrec de Pool Jazz, una banda emergent de jazz fusió del taller de músics de Sedajazz, proposa una experiència diferent, un joc, un inici en la música a través dels cinc sentits per esprémer al màxim el Jazz.

Un espectacle visual on el qui escolta té tant de protagonisme com qui toca. La Minijam consistirà en omplir l’actuació de jocs i activitats per a que els menuts participen cantant, ballant i pintant. Descobriran el llenguatge del Jazz, relacionaran sons musicals amb sons d’animals, reconeixeran instruments i moltes coses més.

Extramurs