Tallers
Martes 4/6 de 2019   17.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
60€

SESSIONS I HORARI: 4, 6, 11 i 13 de juny, 17.30 a 20.30 h
PROFESSORS: Josep Rosselló, Marcela Rosato, Carmen Mansanet i Alexis Maravilla
LLOC: laboratori docent i jardí exterior
PREU: 60 €
DIRIGIT A: professionals relacionats amb la jardineria, el paisatgisme, l’ecoturisme, el senderisme, el turisme rural o l’educació ambienta, entre altres; particulars interessats en la jardineria, les plantes i la seguretat ambiental.
DESCRIPCIÓ
Sabies que el baladre, el texi i l’heura són plantes tòxiques? Encara que moltes vegades no som conscients, estem envoltats de plantes que poden afectar la nostra salut d’una manera o una altra. És per això, que des del Botànic volem ensenyar-vos a reconèixer i entendre les plantes tòxiques, psicotròpiques i verinoses que podem trobar de forma habitual als nostres jardins i muntanyes per tal de prevenir les seues conseqüències i descobrir els fascinants mecanismes que han desenvolupat aquestes plantes com a estratègia evolutiva. Parlarem dels usos tradicionals, històrics i farmacològics de les espècies d’aquest tipus més comunes al nostre territori i d’altres que per qüestions històriques i culturals no podem deixar a banda. A més, descobrirem els compostos químics responsables de la seua activitat i aprendrem a reconèixer les estructures de la planta on es localitzen. Tot allò emprant el nostre Jardí exterior com a recurs didàctic, mitjançant diferents eixides a les nostres col·leccions, i realitzant pràctiques al laboratori.

INSCRIPCIÓ
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, cridant al 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596.
El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia