Tallers
Lunes 14/1 de 2019   16.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
65€

DIES: 14 – 24 GENER 2019
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 8 OCTUBRE 2018
PROFESSORES: Pepa Rey i Olga Ibáñez, Ginkgo Educación-Gabinet de Didáctica del Botànic
LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerre)
SESSIONS: 14, 16, 21, 23 i 24 de gener
HORARI: de 16 a 19 h
PREU: 65 €
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el cultiu de les plantes aromàtiques.
NOTA: els assistents hauran de portar ampolletes buides per a emportar-se els preparats (les d’aigua de plàstic valen) i bosses per a emportar-se els tests amb les plantes.

DESCRIPCIÓ
Romaní, sàlvia, fenoll, llorer, majorana… Què seria de la cuina mediterrània sense les magnífiques plantes aromàtiques! Un grup vegetal molt vinculat a la nostra cultura popular que a més de realçar el sabor dels nostres plats, resulta clau per a les industries farmacèutica, cosmètica o de perfumeria. Així que per què no conrear-les a la teua pròpia casa?
No necessites molt d’espai. Podràs crear-te el teu propi herbolari tant en l’ampit d’una finestra, com en la terrassa o en la mateixa cuina ja que pots col·locar aquestes plantes on vulgues sense problemes sempre que disposen de bastant llum natural. Una pràctica molt recomanada amb la qual podràs disposar durant tot l’any de les seues fulles fresques o dessecades per a cuinar, aprofitar les seues múltiples propietats medicinals i gaudir de la deliciosa aroma que desprenen.
Per açò, des del Jardí Botànic t’animem a participar en aquest curs impartit pel Gabinet de Didàctica on podràs aprendre a conrear-les, cuidar-les i conservar-les, però també nombroses aplicacions pràctiques per a poder traure’ls el màxim partit.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia