Tallers
Sábado 16/2 de 2019   08.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

ORGANITZA: Associació de Voluntariat Ambiental “La Codolla”
GUIA BOTÀNIC: Víctor Benlloch
EIXIDA: 8:00 h ARRIBADA: 18:10 h
DESPLAÇAMENT: Viatjarem en autobús, també gratuït, i tant l’eixida com l’arribada seran al Jardí Botànic. Demanem puntualitat
DINAR: no està inclòs. Es pot portar de casa o si es desitja, prèvia reserva en la inscripció, dinar en L’Ermita de San Vicent d’Agullent (12 € aprox).

INFORMACIÓ I RESERVA: L’activitat és gratuïta però cal reservar plaça a partir del primer dia de matrícula. Podeu cridar per telèfon al 963156816, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, enviar un correo electrònic a cicbotanic@uv.es o emplenar el formulari que estarà disponible en aquesta secció.

DESCRIPCIÓ
Celebra un any més amb el Botànic el “Dia de l’arbre” participant de la reforestació de la Serra d’Agullent. Una activitat gratuïta organitzada pel Jardí i l’Associació de Voluntariat Ambiental “La Codolla”, amb qui visitarem el poble d’Agullent, farem una excursió per la muntanya, i practicarem les nostres tècniques de jardineria ajudant en el procés de reforestació de la zona per sisé any consecutiu. Una zona on la natura, poc a poc, torna a la seua casa després de l’incendi que l’any 2010 devastà la serra d’Agullent. I és que aquest incendi va servir per a encendre l’espurna de la participació ciutadana per recuperar l’espai verd que volia. Així, des de l’any 2011, els voluntaris de l’associació La Codolla estan reforestant la serra amb nombrosos exemplars de diverses espècies autòctones d’arbres i arbustos, moltes d’elles ja poc freqüents en la zona, i que en alguns casos ja comencen a fer-se visibles gràcies al seu creixement i el treball constant durant vuit anys. Per això des del Botànic volem convidar-vos una vegada més a contribuir a la seua tasca i tornar el verd a la serra, col·laborant en la plantació que farem el proper dia 16 de febrer per cel·lebrar el dia de l’arbre. Us apunteu?

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia