agenda_1623
Tallers | Menuts
Viernes 6/9 de 2019   10.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
21€

DIES: 2 – 9 SETEMBRE 2019
HORA: de 10 a 14h. Es pot ampliar l’horari mitjançant els serveis extras
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 95 € tots els dies o 21 € dies solts. Descompte del 10% en germans en el preu dels tallers, no en extres
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512
DESCRIPCIÓ DELS TALLERS
Abans de tornar a la rutina de les classes i el col·legi, et proposem uns dies de tallers molt divertits i educatius al Botànic, on descobrirem els diferents tipus de boscos que podem trobar al nostre planeta i la seua importància.
Els ecosistemes de bosc són una font indispensable de matèries primeres per a l’ésser humà. Ens proporcionen aliment, fusta, medicines, sabons, olis, eines i gomes entre molts més béns materials. Però a més ens aporten un altre tipus de beneficis de caràcter ambiental i social com per exemple el d’evitar la desforestació, reduir l’efecte d’hivernacle, fer de pantalla front el vent i el so, o simplement ser un lloc de tranquil·litat i esplai.

I és per això que des del Jardí Botànic us animem a participar dels nostres tallers la primera setmana de setembre per a descobrir tot això a través de diferents experiments i utilitzant el nostre Jardí com a aula didàctica in vivo.
PROGRAMACIÓ PER DIES
DILLUNS 2 SETEMBRE: BIOMES DEL MÓN. Coneguem els diversos tipus de biomes del món: selva, sabana, desert, tundra, taigà, estepa, etc.
DIMARTS 3 SETEMBRE: ELS BOSCOS D’ESPANYA. La seua diversitat.
DIMECRES 4 SETEMBRE: COM CREIXEN ELS ARBRES. Diferència entre un arbre i una palmera.
DIJOUS 5 SETEMBRE: PRODUCTES QUE OBTENIM DELS BOSCOS. Molt més del que imagines. Taller de paper reciclat.
DIVENDRES 6 SETEMBRE: PLANTA UN ARBRE EN LA TEUA VIDA. Estudi de les llavors, recollida, emmagatzematge i plantació.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia