Tallers
Sábado 6/11 de 2021   11.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

L’horta de València. Un paisatge comestible que ha acompanyat i alimentat a la ciutat des de la seva fundació. És un mapa històric viu que conté encara les traces d’aquelles persones que la van treballar. Ara el repte és dissenyar el seu futur: comencem jugant i aprenent amb la seva rica complexitat.

Un esforç col·lectiu en contínua transformació on el disseny i la gestió del reg han estat fonamentals en la seva adaptabilitat a les diferents èpoques. Així cultius de cereals, moreres, tarongers o verdures de temporada s’han succeït fins a arribar al present.

Actualment és un moment crucial en la història de l’horta, un altre més. El repte és trobar viabilitat en l’activitat agrària conjuminant sostenibilitat i ecologia.

Et proposem descobrir l’horta de València a través d’un taller visual i lúdic realitzable en col·lectiu o individualment. Construint la teva pròpia raqueta de ping pong especial i única amb fragments de l’horta de València gravades.  Decidiràs què conrear adherint retallades de vinil dissenyant i component el teu fragment d’horta.

Al final del taller podràs jugar partits informals de ping pong. Quines raquetes seran òptimes per a jugar i què són més belles? Dissenyar és fer i respondre preguntes, així com prendre decisions per a trobar solucions brillants.València no seriosa avui dia la ciutat que és sense la seva horta, no ens imaginem la València del futur sense ella. Pensem entre tots i totes en l’horta.

#PingPongHorta
#WDC2022

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia