Altres
Viernes 26/4 de 2019   18.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Dates: 21, 25, 26 i 27 d’abril i 4, 10, 11, 17 i 18 de maig de 2019
Hora: 18:00 horas

L’artista-educador John Escobar ens presenta un cicle d’accions performatives en el que cerca una altra manera d’habitar l’espai expositiu a través de la consciència corporal.

‘Soroll’, ‘Poder’, ‘Unió’ i ‘Exploració’, són els quatre eixos que vertebraran les accions. Mitjançant la corporalitat es tractaran temes com les prohibicions en els centres d’art, la influència del poder institucional en el nostre propi cos o la idea d’unió- de massa- dins dels espais expositius; en definitiva, altres formes de viure l’ experiència museística trencant amb el rol d’espectador.

‘Soroll’ planteja una reflexió sobre les prohibicións en un centre d’art. No vol que parles en veu baixa. Vol que crides, que faces soroll (Dies: 21, 25 i 26 d’abril. Públic general, majors de set anys).

‘Poder’ ens convida a plantejar-nos l’ordre que s’exerceix sobre els nostres cossos en les institucions (Dies: 10 i 11 de maig. Públic general, majors de set anys).

‘Unió’ vol que tingues un altra manera de visitar la sala expositiva. Et convida a posar el teu cos com eix central de la mediació (Dies: 27 d’abril i 4 de maig. Públic adult).

‘Exploració’. L’últim moviment. Juntes descobrim altres maneres de hackejar la institució per mitjà de diverses accions (Dies: 17 i 18 de maig. Públic general, majors de set anys).

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia