Música
Sábado 22/5 de 2021   20.00
Auditori de Torrent
Valencia (Zona + Alla…)
15€

PEP GIMENO BOTIFARRA
ARRELS

Acostumats a un “Botifarra” en altres tipus d’escenaris, al 2021, després de mesos de cultura confinada, tornem als escenaris dels més importants i reconeguts espais escènics del nostre territori, i tornem amb una certesa molt habitual en el món de Pep Gimeno “Botifarra”, abandonar a l’acabament de l’actuació amb una sensació de malenconia per tot allò que la nostra tradició ens ha aportat, juntament amb una sensación d’energía per viure en un món en el que les rialles estan assegurades.

Un format inusual, un “Botifarra” sense pell, despullat, íntim i sempre en la seua màxima esplendor. Prometem varietat i exclusivitat en cadascú dels esdeveniments d’aquest concert, amb col·laboracions reconegudes i diverses, participació del públic, i una gran posada en escena.

Pep Gimeno “Botifarra” interpretarà el seu repetori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes, romanços, però sobretot, en aquest concert, traurà aquella caixa de “cintes de cassette” que començà a gravar als 13 anys, i recuperarà peces inèdites d’eixa gent major que tant ens ha aportat, fent que en cada concert, aparega una nova cançó, que qui sap, pot ser en el futur es convertisca en una nova cançó del poble. Tot sempre, amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars que sols Pep coneix tan bé, però el més important, que sols Pep sap transmetre d’eixa forma particular, com deia el Tío Leandro: “llámese equis”.

Auditori de Torrent Zona + Alla…

Calle Vicent Pallardó, 25
46901 Valencia