Confèrencia-Debat
Viernes 30/10 de 2020   18.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Està organitzat per Tomás Gorria i Paco Ballester, responsables de la revista digital sobre disseny, DissenyCV (www.dissenycv.es), i en aquesta ocasió la trobada està promoguda per Las Naves . Està oberta a disciplines com l’arquitectura, interiorisme, fotografia o il·lustració. Tot allò que tinga relació amb la creativitat i cultura visual.

En aquesta edició, els projectes presentats tenen el denominador comú d’estar emmarcats en la innovació amb contingut social, en una conjuntura com la provocada per la pandèmia i el Covid 19, que ha posat de manifest la necessitat de plantejar-se la relació entre disseny i societat, en camps com la sostenibillidad o la comunicació.

Els participants són: Gràfica En Negre, Dons Objectives, Josep Sornosa i Pascual Timor, Azalea, Reflash, Frena La Curva, Makers Covid, Granissat, Pedro Cifuentes. Prèvia al 33 PechaKucha Night tindrà lloc una xarrada a càrrec de Curro Claret, dissenyador industrial, docent i membre de la Junta Directiva del FAD (Foment dels Arts i el Disseny). L’entitat convidada és Arquitectura sin Fronteras.

L’edició 33 de PechaKucha Night València comptarà amb assistència limitada i es retransmetrà en streaming.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia