Presentació de llibre/disc
Martes 29/9 de 2020   18.30
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El proper dimarts, dia 29 de setembre, el periodista Manuel Peris, presentarà el seu llibre Patrick Modiano. Perros en la memòria (Publicacions de la Universitat de València), a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. L’acte, que s’iniciarà a les 18:30 hores, comptarà amb la participació d’Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esports de la Universitat de València; Cristina García Pascual, directora de l’Aula de Literatura de la Universitat de València, Claude Benoit, catedràtica de Literatura francesa i professora honorària de la Universitat de València, i del propi autor del llibre.

Degut a les restriccions sanitàries per la Covid-19, l’assistència a l’acte deurà realitzar-se amb antelació a través del correu electrònic reservesnau@uv.es, fins completar l’aforament màxim. Com les places són molt restringides, es prega compromís d’assistència de les persones que envien la inscripció.

En Patrick Modiano. Perros en la memoria, Manuel Peris fa una aproximació a la vida i obra del darrer premi Nobel francés de literatura a partir d’una original anàlisi de la figura del gos en la seua narrativa. El llibre mostra com els contes de Marcel Aymé aporten al seu imaginari de lector infantil un món en què els animals viuen i dialoguen amb una parella de germans amb els quals el xiquet Modiano, junt amb el seu germà Rudy, s’hi identifica. Després, en un joc d’espills literari, projectarà aquest món sobre l’actriu Françoise Dorlèac i la seua germana Catherine Deneuve.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia