Confèrencia-Debat
Martes 22/11 de 2016   19.00

(Ciutat Vella)
Entrada libre

‘El paper de la televisió pública en la societat de hui’ és el tema de la taula redona que tindrà lloc demà, dia 22 de novembre, a les 19 hores, al Centre Cultural La Nau, dins del cicle ‘Claustre Obert’, organitzat conjuntament per la Universitat de València i el diari ‘Levante-EMV’. La taula rodona reunirà analistes, professors i empresaris del sector de l’audiovisual i del dret per debatre la situació actual i els reptes que planteja el model de televisió pública. L’entrada és lliure i limitada a la capacitat de l’Aula Magna. En la taula rodona, moderada per Sergi Pitarch, president de la Unió de Periodistes Valencians i cal d’economia de Levante-EMV, hi participaran Miguel Mazón, exconseller de RTVV pel PSPV-PSOE, César Martí, empresari i productor de televisió,  Andrés Boix, professor de Dret Administratiu a la Universitat de València, i Teresa Díaz, analista de televisió social en Megamedia.
El cicle Claustre Obert entre la Universitat de València i el diari ‘Levante-EMV’ es va reiniciar el passat mes de juny amb dues taules redones en què es van abordar els efectes de la robotització industrial sobre l’ocupació i una anàlisi dels resultats electorals del 26-J.
L’arxiu audiovisual amb l’enregistrament del debat ‘El paper de la televisió pública en la societat de hui” es podrà consultar amb posterioritat en el Canal Cultura de la Televisió de la Universitat (http://mediauni.uv.es/).

Ciutat Vella