activitat3094
Cinema
Martes 18/9 de 2018   18.00
OCCC
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

En aquest cicle de quatre projeccions i debats volem apropar-nos a la realitat del clown des de mirades diferents: des del trànsit del pallasso del circ tradicional en la carpa a l’actualitat en l’escenari expandit, passant per la presència de les pallasses, el seu vessant solidari, humanista i terapèutic i els llocs d’exhibició.

Cicle organitzat per Mostra Viva del Mediterrani 2018 amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

DIMARTS 11 DE SETEMBRE a les 18.00h
–“El Pallasso a la Mediterrània, tradició i modernitat”, amb Rafael Pla, del Circ Gran Fele, i la projecció de la pel·lícula I Clowns, de Federico Fellini, en homenatge als pallassos hereus de la Comèdia dell’Arte.

DIMARTS 18 DE SETEMBRE a les 18.00h
— “La funció social del pallasso com a eina d’inclusió social i terapèutica”. Amb Carmen Rubio Tomás, de Pallassos Sense Fronteres, i la projecció de Pa-ra-da, de Marco Pontecorbo, que reflecteix la gestació i desenvolupament d’un projecte de circ social a Bucarest.

DIMARTS 25 DE SETEMBRE a les 18.00h
— “El pallasso, tècnica i emoció”. Amb Jimena Cavalletti, directora i pallassa, i projecció de La strada, de Federico Fellini. La irrupció de la dona en l’univers del pallasso.

DIMARTS 2 D’OCTUBRE a les 18.00h
— “El Pallasso, de la carpa a l’escenari”, amb Vicente González San Francisco “San Fran”, gestor cultural i director de la Mostra de Pallassos de Xirivella, i la projecció de la pel·lícula Yoyo, de Pierre Étaix. Els festivals, els llocs d’exhibició més enllà de la carpa de circ.

Entrada lliure fins completar l’aforament.

OCCC Ciutat Vella

Sant Ferran, 12
46001 Valencia