Captura de pantalla 2021-04-16 a las 16.44.42
Exposicions
Viernes 23/4 de 2021   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Les altres maneres de viure són al carrer, i són els seus protagonistes, els qui hi viuen, qui millor testimoniatge documental pot oferir del dia a dia de la ciutat.

Mitjançant la metodologia fotoveu, l’autor proporciona a la gent del carrer, als sensesostre, càmeres fotogràfiques amb l’única instrucció de retratar el món que els envolta. L’autenticitat de les imatges es manté perquè preval el relat en primera persona sobre els requisits estètics formals. L’acció, fora de tot paternalisme i des del respecte de l’autoria dels roders, genera un espai de dignitat dels participants i un efecte catàrtic a través de la fotografia: es detecten problemes no emergents, es visualitzen altres realitats i es posa de manifest allò que realment és important per als autors de les fotografies.

El resultat obri un debat sobre les moltes maneres de viure en la nostra societat, però, sobretot, democratitza i comparteix el poder creatiu.

El dia 23 de maig es realitzarà un acte d’obertura de l’acte inaugural de l’exposició. Comptarà amb una performance consistent en la lectura de diversos textos provinents del diari de camp del projecte, alternada amb peces musicals interpretades per un violoncel solista.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia