Música
Jueves 26/11 de 2020   20.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
12€

Ovidi Montllor se’n va anar de vacances el 10 de març de 1995. Durant els 25 anys que han passat des del seu traspàs, l’artista d’Alcoi ha rebut nombrosos homenatges de tot tipus: actes commemoratius, xerrades, cançons, discos, concerts, etc.

El 2014, el poeta David Caño, el músic Borja Penalba i el periodista David Fernàndez van enllestir l’espectacle Ovidi 3, el qual havia de durar un dia i es va allargar per un any i 55 concerts. Posteriorment, es va unir la cantant Mireia Vives, companya artística de Penalba, i el projecte va ampliar referents i lluites col·lectives en Ovidi 4. Ara, els quatre presenten Ovidi 25. No se’n va, és qui torna amb l’objectiu de reivindicar una vegada més el llegat de l’artista, del cantant, del pallasso.

Durant 2 hores, l’espectacle fa un repàs de diversos temes d’Ovidi Montllor i en reinterpreta d’altres, mentre amb la complicitat del públic, tot plegat pren forma de tertulia musicada on es parla de cultura i política mantenint la fina ironia que tan bé conjugava el cantautor d’Alcoi.

Ovidi25 va ser l’espectacle amb el que es va obrir el 25è Barnasants i ha voltat, malgrat la pandemia, per diversos escenaris d’arreu dels Països catalans.

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia