Música
Sábado 5/6 de 2021   19.00
16 Toneladas
Valencia (Campanar)
9€

Òscar Briz (L’Alcúdia, 1965) és un dels revitalitzadors més sobreeixits de la cançó des dels inicis del segle XXI. Cantant, guitarrista i autor valencià que, després de tocar en diversos conjunts musicals com C.O.D.A. (cassette autoeditada), Banderas de Mayo (tres àlbums editats) i The Beat Dealers (un EP editat), comença carrera en solitari des de finals de l’any 1999, habitualment acompanyat de banda.

Òscar Briz ve amb el seu nou treball ‘Amor & psicodelia en temps de virus’ acompanyat per Xavier Alaman, Silvia Martí, Kike Pons y Miguel Caballer.

“Amor & Psicodèlia en temps de virus” recull nou cançons composades o completades durant l’etapa de confinament en la primavera de 2020

És un àlbum de cançons que podria catalogar-se d’obra conceptual al voltant dels temes que inicien el seu títol. En gran mesura, les lletres canten experiències d’exploració psicodèlica i diferents aspectes del que entenem per amor. Van ser treballades en un context de confinament solitari al paratge on visc i un peculiar però no per això menys dolorós trencament vital.

La gravació del contingut es va portar a cap en agost de 2020 a Tressets Estudis d’Algemesí, amb Bernat Pellisser com a enginyer de so. Jo mateix m’he encarregat dels arranjaments i de la producció. En la fase directament posterior traslladarem el treball a L’Alcúdia, on Daniel Vallés es va fer càrrec de les mescles. La portada, així com la galeta del disc en sí mateix, presenta imatges de dues obres de la magnífica pintora Nicoletta Tomás Caravia www.nicoletta.info amb un disseny a càrrec de Joanra Estellés, d’Estudi Cantoner.

16 Toneladas Campanar

Ricardo Micó, 3
46009 Valencia