Altres
Jueves 21/2 de 2019   18.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

En el marc de l’exposició ‘Fragments que representen al món’ en el Centre del Carmen Cultura Contemporània, Rosana Antolí converteix per un dia la sala d’exposicions en un estudi d’enregistrament. Durant la sessió es convida a cada participant a repetir a càmera un moviment rutinari que forme part del seu dia a dia, del seu context familiar o de treball. Es tracta de repetir el gest descontextualitzat, sense objecte, durant 1minut. Aquest treball té com a referència a les ‘One Minute Sculptures’ de Erwin Wurm, i són transformades en ‘One Minute Social Choreography’.

Els participants i els seus clips gestuals formaran part del vídeo del tercer mapa del projecte ‘Virtual Choreography’ (començat en 2016 i de durada vital) que s’exposarà posteriorment. La investigació en curs que emmarca ‘Virtual Choreography’ de Rosana Antolí cerca representar la identitat dels habitants de diferents ciutats a través de la recol·lecció dels seus gestos i moviments diaris, a través de la seua coreografia social. Antolí, que va començar aquest mapa en el barri londinenc de Hackney Wick, situa València com la tercera seu del seu projecte.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia enviant un correu a totalidadeinfinito.submit@gmail.com
15 places. Selecció per ordre de recepció de sol·licituds. Als participants se’ls contactarà una setmana abans de l’esdeveniment
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia enviant un correu a totalidadeinfinito.submit@gmail.com

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia