ona-clara
Música
Jueves 7/9 de 2017   20.00
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

DOBLE CONCERT INICI DE TEMPORADA!

MAR D’AMURA (c/Progrés, 159. Cabanyal, València)
#ConcertsAlPati · 7 de setembre · 20h · 10€

Ona Nua i Clara Andrés obriran la programació al setembre compartint escenari (i alguns temes) al pati de Mar d’Amura. I és que no hi ha res millor per al desànim postvacances que tornar a casa de la mà d’estos dos cantautors. Música a foc lent per a deixar de mirar-nos el melic i lliurar-nos a la senzillesa.

Josep Pérez, Ona Nua, sobretot és un home de camp que fa cançons. Conrea tomaques i notes, planta lletres mirant La Casella i recull tornades amb olor a taronja. Malgrat ser jove, porta quasi trenta anys dedicat a la música, component-la, produint-la, cantant-la i tocant-la. Actualment, està assaborint les mels del seu reeixit primer disc en solitari, Un gat i l’home al seu costat, millor disc de cançó d’autor als Premis Ovidi 2016 i finalista al IX Premi Miquel Martí i Pol per Llàgrimes, adaptació del poema de Vicent Andrés Estellés La Collita.

Per la seua banda, Clara Andrés, qui es troba actualment preparant nous temes per a un proper disc, n’ha publicat tres. Entrelínies (Mésdemil, 2014), el més recent, és un disc impecable que sona amb calma i t’atrapa de manera inevitable. Abans van arribar Dies i dies (La Fournier, 2008), pel qual va rebre de mans de Serrat dos Premis Ovidi -millors arranjaments musicals i millor cançó- i el Miquel Martí i Pol, i Huit (Chesapik, 2010).

LA POR (Ona Nua)
https://youtu.be/K8IdAqr7eNQ

PERFILS (Clara Andrés)
https://youtu.be/gMBB2m5HNeg

Entrada, de venda en taquilla: 10€ (amb consumició). No s’admeten reserves. Aforament limitat. Obrirem taquilla a les 19:30.

Per a sopar després del concert, reserveu telefonant al 961227324, per favor.

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València