Teatre-Dansa
Domingo 18/9 de 2016   20.00
Octubre Centre Cultura Contemporanea
Valencia (Ciutat Vella)
7/10€

Una obra de CircOrama Teatre amb Cesc Domènech, Joan Garcés i Lluc Teodoro, escrita i dirigida per Paco Raga. Després de l’èxit de Tres en Barca i el Microfestival de Teatre Sostenible (MTS), amb més de 60 actuacions durant la passada temporada, la jove companyia de teatre torna a la càrrega el pròxim setembre amb una comèdia de terror genuïnament valenciana.

Dos joves còmics han estat contractats per actuar en una festa privada en el que creuen que deu ser un imponent xalet en mig de l’Horta. No troben l’adreça. A més, el cotxe se’ls ha avariat; els telèfons mòbils no funcionen i un d’ells s’ha fet un esquinç. Podria ser pitjor: podria ploure. I plou.

Forçats per la situació cerquen refugi en una barraca d’aspecte ben sinistre. Aquella barraca resulta ser el lloc de la “festa” i ells dos els únics “convidats” . El seu contractant (l’amfitrió de la festa) , posseït pel deliri, els farà una proposta que no podran rebutjar . Sobretot, perquè no els permetrà rebutjar-la, sota amenaça de mort. L’enginy, la destresa i una valenta iniciativa seran les úniques eines amb les quals els dos joves còmics s’ alçaran en armes contra un destí que no accepten. Com en la vida real. Sobre l’escenari succeiran tota classe de tretes i situacions truculentes que conduiran a la resolució final, en la qual el PÚBLIC serà el factor determinant.

Octubre Centre Cultura Contemporanea Ciutat Vella

San Ferrant 12
46001 Valencia