Confèrencia-Debat
Jueves 2/11 de 2017   12.30
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La directora general d’À Punt, Empar Marco, parla aquest dijous en la Universitat de València sobre ‘Noves maneres de narrar, noves maneres d’informar. Els reptes d’À Punt’. La seua intervenció s’emmarca en l’acte d’inauguració de la nova edició del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals. La sessió començarà a les 12:30 a l’aula magna de l’edifici històric de La Nau. Hi assistirà el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el vicerrector de Postgrau, Rafael Crespo; i el director del Màster i del Taller d’Audiovisuals, Miquel Francés.

El Màster en Continguts i Formats Audiovisuals té per objectiu la professionalització dels estudiants a partir del treball en el desenvolupament de projectes audiovisuals pensats per a la indústria valenciana, espanyola i global.

El màster compta amb de professors i investigadors de la Universitat de València experts en la matèria, junt amb professionals de reconegut prestigi, que aportaran els coneixements i les experiències a un sector molt dinàmic i en permanent transformació.

Aquest curs és especial perquè coincidirà amb la reobertura de la plataforma de mitjans públics valencians, À Punt. Empar Marco posarà en valor la innovació i el talent dels joves creadors, així com la necessitat de formar-se en l’escenari mediàtic actual.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia