Música
Domingo 20/5 de 2018   18.30
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
8/10€

Més enèrgics i vitals que mai, els Novembre Elèctric presenten el seu tercer treball d’estudi, “Quart Minvant” al Teatre Micalet.

Després del seu debut amb “Intacte”, premi Ovidi al millor disc de pop, i d’un segon projecte amb versos d’Hèctor Serra -“Tremole”-, els Novembre Elèctric han entrat a l’estudi amb noves cançons pròpies per enregistrat el seu nou disc “Quart Minvant. Si aquell primer treball era una col·lecció de postals emocionals, este naix de la reflexió i l’assumpció de nous principis: “mantenir viu el xiquet que es va ser, l’honestedat com a eix de la relació amb els altres, aprendre a demanar perdó o encarar la vida com una infinita serendipitat”.

Quart Minvant naix també com el primer disc on Novembre Elèctric desenvolupa el concepte de banda des de la composició i gravació de les cançons.

Al directe, a més, el grup tindrà una nova formació composta pel mateix Yeray Calvo (veu i guitarra acústica), Rodrigo Domínguez (guitarra i teclats), Sergio León (bateria), Bert Posada (guitarra elèc- trica) i Adrián Díaz (baix).

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia