nome
Música | Rock/pop ♪
Jueves 14/6 de 2018   20.30
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

Nomembers, mentre prepara nou disc, actuarà al pati de Mar d’Amura el dijous 14 de juny. Aquest serà l’últim concert a la ciutat de València que el grup farà fins la propera tardor.

Aquesta formació va nèixer fa deu anys, quan Dario i Lola decidiren fer cançons junts. En aquell moment les composicions corren a càrrec de Dario, i Lola s’encarrega de la bateria, però després de més d’un intent fallit de formar el grup al complet ho deixen córrer. Passa molt de temps fins que reprenen el projecte, aquesta vegada tot ve de manera espontània, sense buscar-ho. Comparteixen pis i els resulta còmode reprendre aquelles cançons que ja havia fet Dario, però ara amb tres canvis claus: Lola renuncia a la bateria i comença a implicar-se amb la composició, crea segones guitarres per a les cançons ja fetes, en composa alguna amb l’ajuda de Dario, i entre els dos en fan de noves; i el més important, decideixen ser fidels a sí mateixos i composar en valencià. Amb aquests canvis tot sembla que camina millor i que cobra més sentit, així que és l’hora de completar la formació. Des d’un primer moment tingueren clar que volien a Toni Blanes a les percussions, i no només ho varen aconseguir sinó que a més la cosa els va eixir rodona: els esperava una sorpresa. Amb l’entrada de Toni descobriren el talent de Sandra Ferri, peça imprescindible en la formació. Ja estem totes.

Les quatre persones que han fet possible i que són Nomembers: Dario Satorres, Lola Bonet, Sandra Ferri i Toni Blanes.

Nomembers proposa melodies i lletres que galopen entre la bellesa i les tenebres, parlen de diferents maneres de morir, de boscos i bèsties ferotges, lluiten contra les seues pròpies pors amb un pop d’ensomni que executen a baix tempo.

IMPORTANT

🔸 L’entrada inclou: doble de cervesa, vi negre o blanc, o refresc.
🔸 A la barra, hi trobareu pinxos des d’1,50€. Per a sopar després del concert, s’aconsella reservar taula prèviament telefonant al 961 22 73 24.

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València