Captura de pantalla 2016-04-06 a las 13.52.10
Música
Jueves 14/4 de 2016   14.15
UPV
Valencia (Universitats)
Entrada libre

A través del projecte ÀGORA SOUND. MÙSIQUES DEL SEGLE XXI, la Universitat PolitÈcnica de Valencia desitja iniciar un recorregut sonor per aquelles propostes que en el transcurs dels últims anys estan sorgint dins de l’àmbit de la música jove.

Sense adscriure’s a uns determinats estils o tendències, ÀGORA SOUND vol oferir al pblic universitari l’oportunitat d’aproximar-se a la realitat musical dels nostres dies. Amb aquesta finalitat, té previst programar anualment una sèrie de concerts que, amb entrada lliure, tindran lloc a l’Àgora de la Universitat durant el migdia.

El projecte Noah Histeria naix el 2 de juny del 2012 a Xàtiva (València), ciutat natal dels seus cinc components. Tots ells, tot i partir d’influències diferents, senten un respecte mutu pel gust musical de l’altre, i d’ací la seua aposta per l’eclecticisme. Això els porta a no trobar-se còmodes etiquetant la seua música, malgrat que els mitjans l’hagen definida com a propera al stoner/prog i el rock progressiu, amb tocs d’art i postrock.

Noah Histeria entén la música no solament des de la perspectiva del menys és més, sinó també des del convenciment que el bon músic no és el que mostra constantment el seu virtuosisme tècnic, sinó el que fa que el seu company sone millor. D’aquesta manera, Noah Histeria posa la tècnica al servei del conjunt, i no al revés.

UPV Universitats

Camí de Vera, s/n
46022 Valencia