Presentació de llibre
Miércoles 25/5 de 2016   19.00
Octubre Centre Cultura Contemporanea
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

A càrrec dels tres autors, Victòria Rosselló, Vicent Maria Gómez i Joan Carles Fortea (3×4 info).

Esta no és una novel·la negra ni s’hi narra cap assassinat. És un llibre que té a veure amb l’oratge. Com que està escrit en valencià, s’hi parla molt del nostre territori, però també d’altres parts del món. No és un llibre sobre models meteorològics de previsió, però s’hi parla de la previsió del temps. No és un estudi sobre el nostre clima, però n’hi parlem. No és un llibre d’història, però s’hi conten algunes històries que varen passar fa desenes, centenars o fins i tot milions d’anys. Estes històries tenen a veure, de vegades amb el clima, de vegades potser no. Tampoc no és un llibre sobre la televisió però, com no podia ser d’altra manera, també se n’hi parla un poc. No dispareu al meteoròleg és un llibre en el qual es parla un poc de moltes coses que, això si, tenen a veure amb l’oratge i amb la nostra terra.

Vicent Gomez és doctor en Física i Enginyer tècnic en Informàtica. A més de treballar en Canal 9, ha sigut 22 anys professor associat en la Universitat de València.
Joan Carles Fortea és llicenciat en Física. Ha sigut professor associat al departament de Física de la Terra i Termodinàmica. Ha participat en projectes europeus d’investigació relacionats amb la teledetecció i l’atmosfera. Compartix la passió per la meteorologia amb l’afició per l’astronomia.
Victòria Rosselló és doctora en Física i diplomada en Egiptologia i investiga i ha publicat sobre qüestions d’història de la ciència i la meteorologia.

Octubre Centre Cultura Contemporanea Ciutat Vella

San Ferrant 12
46001 Valencia