Altres
Jueves 26/1 de 2017   20.30
Societat Coral El Micalet
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Aquest dijous se celebra a València la IX Nit de les Lletres Catalanes. Consisteix en un sopar en què els autors presenten les seves novetats, publicades durant l’any 2016 o en aquest 2017 en llengua catalana. Cada autor disposarà d’uns pocs minuts per a presentar els seu títol, i serà breument introduït per Ismael Sempere, en representació del col·lectiu de joves escriptors de la revista Gargots. Durant la sobretaula es podran adquirir els llibres, i demanar-ne una dedicatòria als autors.
La Nit de les Lletres Catalanes és una iniciativa que Simó Aguilar va iniciar el 2002. Després d’uns anys en què s’havia deixat de fer, a causa del traspàs del seu promotor, el 2015 l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana va reprendre la idea amb la col·laboració de la Societat Coral El Micalet, que cedeix l’espai, i la llibreria Fan Set, que s’encarrega de tenir-hi els llibres disponibles. Compta, a més, amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià i el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes.
La Nit de les Lletres Catalanes és una molt bona ocasió perquè lectors i autors puguin compartir una vetllada amb la literatura catalana del País Valencià més actual com a gran protagonista.

Societat Coral El Micalet Extramurs

Guillem de Castro, 73
46008 Valencia