Altres
Viernes 28/9 de 2018   20.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La Generalitat Valenciana impulsa, per primera vegada, la celebració de la Nit Europea de la Investigació a la Comunitat Valenciana, la qual tindrà lloc el 28 de setembre alhora que en més de 300 ciutats de més de 30 països de l’àmbit de la Unió Europea. Aquesta celebració té com a finalitat aproximar la figura de les investigadores i els investigadors a la ciutadania per mitjà d’activitats divulgatives, dinàmiques i amb un component lúdic.

La col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana cobra especial importància, ja que afavoreix la trobada entre art i ciència oferint els espais que ho integren com a escenari perquè tinguen lloc les activitats del programa.

Un d’aquests projectes serà la performance de l’artista alacantina Olga Diego, present en el Centre del Carme amb l’exposició ‘Jardín Autómata’. ‘Artefacto XVIII’ és un experiment aerostàtic realitzat per Olga Diego, basat en el principi d’Arquimedes i en els primers intents de vol realitzats en el segle XVIII. En el claustre gòtic del Centre del Carme s’intentarà el vol d’aquesta escultura d’aire, llum i pell plàstica a través de la performance pública ‘Volando un dragón’.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia