Captura de pantalla 2017-12-21 a las 12.41.12
Escénicas
Sábado 20/1 de 2018   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
10€

Un peix en ple fenomen migratori de l’oceà al riu alt, amb l’objectiu de fresar, és expulsat del llit del riu per un xoc d’ones, quedant tombat en la riba, aletejant, a uns quants metres de l’aigua. Com un esdeveniment contingent, queda esperant el miracle o la fi del seu món, trobant-se en un hàbitat on el sòl sec li asfixia i les seues capacitats es redueixen a les d’un xiquet de bolquers.

Nereo ahogándose (y las nereidas) es presenta com un llenç emmarcat per la indiferència i alhora magnificència de la naturalesa. La naturalesa ens mostra el seu enorme rostre buit, i no som gens. Veiem el món cruel o sublim?

La companyia Antes Collado és creada en 2015 pel seu director Joaquín Collado al costat d’una sèrie d’intèrprets amb inquietuds viscerals de trobar nous punts de vista per a crear moviment i espais escènics. La companyia va estar en la Biennale de joves creadors d’Europa i el Mediterrani a Tirana (Albània), gràcies a l’oportunitat que li van brindar el TEM i la regidoria de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de València, i va presentar la seua última creació dins de la programació de dansa de la Biennale de Venezia 2017.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia