IMG-20171122-WA0001
Altres
Sábado 16/12 de 2017   11.00
Foios
Foios (Zona + Alla…)
Entrada libre

Nadalfira d’artesania, la primera fira d’artesania organitzada a Foios, a només 7 quilòmetres de distància de València i amb connexió directa amb la línea 3 de metro, direcció Rafelbunyol.
Contarem amb un grapat de parades d’artesania per a que fer les teues compres nadalenques siga molt fàcil i a més regalant productes fets a mà.
No t’ho penses i vine a passar una estoneta agradable!

La fira de Nadal serà de 11 a 21h. en horari ininterromput i comptarà amb més de 15 parades diferents de joieria, artesania en pell, macramé, ganxet, tèxtil… i un somriure quan t’acostes.

Ens trobaràs a la replaceta i el carreró (plaça de l’escultor Fco. Badía  amb c/ Cura Antonio Sorlí)

—————————————
Nadalfira d’artesania , la primera feria de artesanía organizada en Foios, a tan sólo 7 kilómetros de distancia de Valencia, con conexión directa con la línea 3 de metro dirección Rafelbuñol.

Tendremos un montón de paradas y puestos de artesanía para que hacer tus compras navideñas sea muy fácil y, además, estarás regalando productos hechos a mano.

La feria de Navidad será de 11 a 21h. en horario ininterrumpido y contará con más de 15 puestos diferentes de joyería, artesanía en piel, macramé, ganchillo, textil… y una sonrisa cuando te acerques.

Nos encontrarás en la plaza y el callejón (plaza del Escultor Francisco Badía con la calle Cura Antonio Sorlí)

¡No te lo pienses y ven a pasar un ratito agradable con nosotros!

Toda la información la tienes en https://es-es.facebook.com/events/1490597417662715/

Foios Zona + Alla…

Pl. Escultor Francisco Badía, s/n
46134 Foios