Captura de pantalla 2020-11-21 a las 12.21.09
Escénicas
Viernes 25/12 de 2020   20.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
13/18€

Per quarta temporada consecutiva torna ‘Nadal a casa els Cupiello’, la frenètica comèdia nadalenca de l’autor italià Eduardo de Filippo, una proposta que s’ha establit com un triomf entre el públic i la crítica i un clàssic teatral en aquestes dates.

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la Nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el seu pessebre, la seua dona Concetta fa el menjar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer de les seues i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

Els malentesos i els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau de l’èxit d’aquest espectacle. Els qui es van quedar amb ganes de veure’l el passat Nadal tindran una magnífica ocasió per a fer-ho i moltíssims, de segur repetiran.

Josep Manel Casany ha guanyat el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2018 al millor actor pel seu paper de Luca Cupiello

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia