Música
Viernes 22/1 de 2016   20.30
Teatre Micalet
Valencia ()
Entrada libre

Musicants

Musicants naix del maridatge de música i cants. La formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra dolçaina i cordes “mediterrànies”, cantant “solista” i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils: jazz, pop, clàssic, tradicional, etc. La proposta de Musicants viatja mar endins cap als ports de Grècia i les tavernes de Turquia, fa escala a Tunis i als llavadors d’Eivissa, i reviu i recupera poetes nostres com ara Ibn Al-labanna, Ibn-al-Khafaja o Abú Bak al-Turtuxi.

Manolo Miralles (fundador d’Al-Tall) es l’impulsor d’aquest projecte, gran coneixedor de la riquesa musical de la nostra terra i del valuós i desdenyat capital humà que alberga. Musicants ofereix una nova visió col·lectiva d’algunes músiques i cançons de la mediterrània. Quant a l’estil, utilitzen modes i llenguatges provinents del món de la “tradició” i aporten matisos diferents i condiments nous a allò que anomenem “so de la mediterrània”: gresol de llenguatges musicals que s’entenen, que es reconeixen pròxims i comencen a caminar junts. Una banda de solvència que abraçarà amb delectació totes les riberes de la Mediterrània, i que la recorrerà amb onades de notes i cants.

Formació de Musicants: Àngela Llinares Pérez, Paco Pineda Poquet, Eugeni Camacho, Rebeca Mut Fornés, Àlex Velàzquez, Manuel Miralles Molina i Ximo Guardiola.

Teatre Micalet

Mestre Palau, 3
46008 Valencia