Música | World ♪
Sábado 9/4 de 2016   22.30
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
8/10€

Una visió col· lectiva, de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies.

Amb Manolo Miralles, Rebeca Mut, Alexandre Velázquez, Jordi Pastor, Eugènia Saval, Paco Pineda, Ximo Guardiola, Eugeni Camacho i la col.laboració de Robert Moreno.

Musicants ofereix una nova visió col·lectiva d’algunes músiques i cançons de la mediterrània. Musicants naix del maridatge de música i cants i de l’amistat entre músics que provenen de diversos mons musicals i han acceptat embarcar-se en un projecte ambiciós, tant en el fons com en la forma, perquè la formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra, baix i cordes “mediterrànies”, cantant “solista” i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils: jazz, pop, clàssic, tradicional, etc.

Després d’una immersió musical en l’àmbit de la cultura mediterrània i d’algunes de les seues tradicions o neo-tradicions pel que fa a les seues melodies i els seus ritmes i formes musicals i, sobretot, respectant-les, assaborint-les i acaronant-les, aportem la nostra visió personal a l’imaginari col·lectiu que representa el “so de la mediterrània”, una idea que està viva, creix i es reprodueix, i alhora s’enriqueix d’experiències com ara aquesta de Musicants. -Manolo Miralles-
– See more at: http://www.teatremicalet.org/musicants-9-dabril-de-2016/#sthash.65NdcEgT.dpuf

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia