Música
Viernes 1/12 de 2017   19.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Al Botànic donem la benvinguda a desembre amb la proposta d’un recital poètic a l’Estufa Freda, un espai on gaudir de bona música i versos de grans poetes i poetesses envoltats de vegetació. Caurà la nit i amb ella deixarem la ment en blanc per escoltar, amb la veu de Vicent Camps, les obres de Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor, Marc Granell, Lluís Torres, Imma Máñez, Lluís Roda, Manel Garcia Grau, Marisol González Felip, Vicent Nàcher Ferrero, Ramón Ramón, María Calvo, Àngels Gregori i Alba Fluixà.

Vicent Camps duu més de 25 anys recitant poesia, tant en valencià com en castellà, per a tots els públics. La seua veu ha quedat registrada en diversos treballs en CDs i vídeos culturals i comercials. Ha gravat treballs per l’ONCE i treballat com narrador de poemes simfònics junt a bandes de música i orquestres. Ha editat un disc de poesia musicada junt al guitarrista clàssic José Guerola, i ha publicat el llibre de poemes Taller.

El recital estarà acompanyat de la música de cambra del SMUTF TRÍO, un conjunt de clarinet, piano i violí, pertanyent a la Societat Musical La Unió de Tres Forques, entitat musical que compleix enguany el seu 20e aniversari. Ha col·laborat amb la Junta d’Abastos en diferents esdeveniments culturals celebrats al districte.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia