Altres
Viernes 6/7 de 2018   19.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

ORGANITZA: Junta Municipal d’Abastos, Jardí Botànic, Gabinet de normalització lingüística de l’Ajuntament de València
INTÈRPRETS: Vicent Camps (poesia) amb SMUTF DUO (música de cambra)
PREU: Entrada gratuïta. No és necessària inscripció prèvia
LLOC: Estufa Freda
HORA: 19.00h.

DESCRIPCIÓ
La Junta Municipal d’Abastos i el Jardí Botànic col·laboran una vegada més per organitzar un recital de música i poesia a l’Estufa Freda, un espai on gaudir de bona música i versos de grans poetes i poetesses valencians envoltats de vegetació. A poqueta nit ens deixarem envoltar per la veu de Vicent Camps, interpretant una selecció d’obres de Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor, Marc Granell, Lluís Torres, Imma Máñez, Lluís Roda, Manel Garcia Grau, Marisol González Felip, Vicent Nàcher Ferrero, Ramón Ramón, María Calvo, Àngels Gregori i Alba Fluixà. Paraules ballant al fill de la música de cambra de la SMUTF i el murmuri dels pardals, mentre diem adéu al sol sota l’ambient especial del Jardí Botànic en estiu.
Vicent Camps duu més de 25 anys recitant poesia, tant en valencià com en castellà, per a tots els públics. La seua veu ha quedat registrada en diversos treballs en CDs i vídeos culturals i comercials. Ha gravat treballs per l’ONCE i treballat com narrador de poemes simfònics junt a bandes de música i orquestres. Ha editat un disc de poesia musicada junt al guitarrista clàssic José Guerola, i ha publicat el llibre de poemes Taller.
El recital estarà acompanyat de la música de cambra de la Societat Musical La Unió de Tres Forques (SMUTF) en format duo. Una parella de piano i clarinet d’aquesta entitat musical amb més de 20 anys d’història, que ha col·laborat amb la Junta d’Abastos en diferents esdeveniments culturals celebrats al districte.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia