mox
Música | Rock/pop ♪
Jueves 31/5 de 2018   20.30
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

MOX en directe
Dijous 31 de maig, 20:30
Mar d’Amura, Cabanyal
5€ amb consumició inclosa

El grup puçolenc Mox, actualment immers en la preparació d’un nou àlbum, actuarà en directe al nostre pati el dijous 31 de maig.

Format l’any 1995 per Xampet (guitarres), Cacahuero (baix), Mílio (bateria), Josep Sebastià (dolçaina), Toni Rojas (veu) i Redo (veus i cors) representen una de les propostes més originals i completes a l’hora de reinterpretar la música tradicional valenciana. Seguidilles, jotes, albaes, fandangos, malaguenyes o riberenques es fusionen naturalment amb acords de pop-rock.

«El pop és el vehicle, la tradició valenciana el mapa», escriu Josep Vicent Frechina al pròleg del seu darrer disc Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015); un LP guardonat amb dos Premis Ovidi: millor disc de rock i millor cançó per “Si el poguera patir”, amb la col·laboració de Pep Gimeno “Botifarra”.

Anteriorment, l’any 2013, autoeditaven Palifonies, un treball que ja va marcar una línia clara en la trajectòria del grup i al qual van participar altres músics com Hugo Mas, Dani Rolling o Carlos Soler.

BANDCAMP
https://elsmox.bandcamp.com/album/palifonies
https://mesdemil.bandcamp.com/album/mox-tuactes-i-rebomboris

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València