fela--005
Flamenco | Música
Jueves 28/12 de 2017   20.00
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

Després de captivar-nos amb les cançons d’arrel gitana, fanfàrria balcànica, àrab i errant al front de la formació alacantina Felah Mengus, de més d’una desena de membres de diverses procedències, Óscar Jareño ens presenta un nou projecte en solitari: Moringa. Mar d’Amura acollirà el seu concert el dijous 28 de desembre de 2017 a les 20:00h.

Jareño ens ofereix un viatge pels diferents paisatges sonors que ha travessat al llarg de la seua trajectòria musical. Una mostra de les seues experiències, mitjançant les quals ha recopilat material sonor, instrumentació i nombroses vivències. Aquesta riquesa cultural li ha portat, per exemple, a compondre una sorprenent versió del tema Todo es de color, de Lole i Manuel, o a musicar un text inèdit que el dramaturg i director teatral valencià Jaume Policarpo va escriure per a la seua obra La dona irreal.

Un enèrgic espectacle musical al qual, acompanyat de diversos artefactes electrònics, reflexiona sobre el món que habitem i la nostra relació amb ell.

Entrada, de venda en taquilla: 7€ (amb consumició). No s’admeten reserves. Aforament limitat. Obrirem taquilla a les 19:30. Per a sopar després del concert, reserveu telefonant al 961227324, per favor.

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València